Kakifruit

Van oktober tot februari kunnen wij als specialist in kakifruit aan al uw wensen voldoen. Dankzij de jarenlange samenwerkingen met onze Spaanse telers kunnen wij u het hele kakifruit seizoen van de beste kwaliteit voorzien.

Kakifruit

De kaki is een seizoensgebonden vrucht die bij Hillfresh tussen oktober en februari verkrijgbaar is. Oorspronkelijk komt de kaki uit China, maar onze Rojo Brillante kaki’s worden onder de Spaanse zon geteeld. We selecteren de beste vruchten om u het hele seizoen van de beste kwaliteit te voorzien. De smaak van kaki is fris en zoetsappig. De vrucht heeft een ietwat harde schil. Eenmaal rijp is deze direct eetbaar. Kaki kan zowel hard en zacht worden geconsumeerd. Hoe zachter de vrucht, hoe zoeter de smaak.

'Samenwerken met Hillfresh gaat om méér dan zakendoen'
Artjan de Winter

Accountmanager

Partner

Met onze partners KakiFresh Nature Huelva en Nature Valencia borgen we het hele seizoen door de beste kwaliteit en halen we kaki uit drie verschillende Spaanse regio’s: Huelva, Badajoz en Valencia. Momenteel ontwikkelen we ook projecten in Marokko, Peru en Paraguay om het seizoen met meerdere maanden te verlengen. Om de schil mooi glad te houden, plukken en verpakken onze partners de vruchten met de hand en worden ze met de grootste zorg ingepakt.

Kakifresh logos