Citrus

Voor de beste citrus bent u bij Hillfresh aan het juiste adres. Wij importeren voor u alleen de sappigste vruchten. van Brazilië tot aan Zuid-Afrika en Israël, Hillfresh heeft overal betrouwbare partners die u van premium kwaliteit citrus kunnen voorzien.

Sinaasappel

Handsinaasappels, perssinaasappels, navelsinaasappels, bloedsinaasappels… Na een zorgvuldige selectie van telers en soorten biedt Hillfresh alleen de beste exemplaren aan. Geurig, aromatisch, sappig, zoet of juist met een verfrissend zuurtje erin. Samen kijken we welke variëteiten het beste bij u passen.

Navel sinaasappel

Mandarijn

De beste mandarijnen zijn heerlijk zoet, hebben sappig vruchtvlees en een losse schil. Hillfresh importeert haar mandarijnen jaarrond uit Israël, Marokko, Peru, Spanje en Zuid-Afrika.

mandarijnen

Citroen

HillFresh citroenen zijn sappig, friszuur en hebben een aantrekkelijke, glanzende gele schil. Onze citroenen importeren we voornamelijk uit Argentinië, Spanje en Zuid-Afrika.

Citroen
'Onze passie voor vers delen we graag met u'
Johan Kater

Accountmanager

Grapefruit

Deze subtropische citrusvrucht is zeer veelzijdig. De grapefruits met het zoetere, roze vruchtvlees zijn populair, maar er zijn naast de welbekende rode soort ook gele grapefruits. Bij Hillfresh hebben we beide soorten in het assortiment beschikbaar. Onze grapefruits komen voornamelijk uit Israël, Turkije en Zuid-Afrika.

Grapefruit-verloop

Limoen

Een limoen is met een pH-waarde van 2,1 de zuurste vrucht die we kennen. Hillfresh limoenen zijn geweldige smaakversterkers die een sprankeltje pit aan dranken en gerechten toevoegen. We hebben de vruchten het hele jaar door in ons assortiment en werken daarvoor samen met verschillende partners in Brazilië.

Limes

Pomelo

De Honey Sweet Pomelo is een variant van de gewone pomelo. De citrusvrucht heeft een gladde, geelwitte schil. Het vruchtvlees is stevig en smaakt zoeter – en dus minder bitter dan die van een gewone pomelo – en kan wit of rood zijn. Onze Honey Sweet Pomelo komt oorspronkelijk uit China.

pomelo
'Wij brengen telers en afnemers bij elkaar '
Edward Kempeneers

Accountmanager

Omdat citrusvruchten zo verschillend zijn, werken we samen met verschillende partners. Het overgrote deel van onze citroenen komt uit Argentinië en Zuid-Afrika. Onze pomelo’s kennen hun oorsprong voornamelijk in China en onze limoenen komen van onze partners uit Brazilië. We zijn daarom ook trots op onze samenwerking met de toonaangevende partijen Mahela Group & Komati Fruit in Zuid-Afrika op het gebied van het volledige citruspakket. In samenwerking met onze partners Mahela Group & Komati Fruit kunnen wij u op het gebied van citrus een unieke dienst van topkwaliteit verlenen.