Zachtfruit

Zachtfruit is de verzamelnaam voor onze aardbeien, blauwe bessen, frambozen en bramen. Het zijn kwetsbare vruchten maar ze smaken heerlijk zoet.

Bosbes

Een kwetsbare, maar heerlijke vrucht die je zo uit de hand kunt eten. Bosbessen zijn zoet met hier en daar een licht zuurtje. Een goed exemplaar voelt stevig aan en heeft een matte glans. We halen de beste kwaliteit blauwe bessen uit Spanje, Chili en Peru.

Aardbei

De koning onder het zachtfruit: zo kun je de aardbei wel noemen. Het is een zoete en stevige vrucht. Een rijpe aardbei is glanzend en heeft een mooie rode kleur en een frisgroene kroon. Het grootste deel van onze aardbeien komt uit Spanje. Daar werken we succesvol samen met verschillende producenten. In december halen we onze aardbeien uit Egypte. Beide landen bieden ons aardbeien van topkwaliteit waarbij we de houdbaarheid optimaal weten te garanderen.

aardbei
'Onze passie voor vers delen we graag met u'
Melchior Kater

Accountmanager

Braam

Onze bramen zijn sappig en friszuur met een zoete toets. Ze worden niet voor niks beschouwd als typisch zomerfruit. Daarnaast zitten bramen boordevol vitamine C en zijn ze rijk aan vezels. De vrucht is broos en daarbij gevoelig voor schimmel. Daarom is het belangrijk om verse bramen te importeren. Onze bramen komen allemaal uit Spanje.

braam

Framboos

Framboos is een geliefde vrucht die voor velen symbool staat voor de zomer. Frambozen bestaan net als bramen uit allerlei deelvruchtjes. Ze hebben een typische rood-roze kleur en smaken sappig en zoet. Onze Spaanse partners zorgen ervoor dat ons assortiment uitsluitend gevuld is met de beste kwaliteit frambozen.

framboos