Klanten

Uw branche is veeleisend en uw onderneming uniek. Daarom U stelt unieke eisen aan producten, verpakkingen en services. Ook wilt u exact kunnen bepalen welke kwaliteit u in huis haalt. Hillfresh is een partner die daarin meedenkt en faciliteert. Met ons netwerk van betrouwbare en flexibele producenten gaan we proactief voor u aan de slag. We zorgen voor maatwerk, een innovatief product of een onderscheidende service. Daarnaast optimaliseren we elke schakel van de keten. van stroomlijning tot automatisering, van foodsafety tot sourcing; in elke schakel van de keten valt nog winst te behalen. Winst die uw onderneming ten goede komt.

Retail

Met Rotterdam als toegangspoort voor Europa zijn we ideaal gepositioneerd om de Europese retail te voorzien van de beste groenten, fruit en service. Dankzij onze logistieke dienstverlener beschikken wij over een platform dat alle services biedt op het gebied van logistiek en verpakkingen.

Groothandel

De groothandel richt zich op de groente- en fruitspecialisten. Om deze belangrijke groep klanten optimaal te bedienen, hebben we meerdere productlijnen en merken van topkwaliteit met een geweldige smaak.

Foodservice

We werken samen met horeca & foodservice om restaurants, ziekenhuizen, pompstations, hotels en gevangenissen voorzien van verse groenten en fruit. We selecteren de beste producten die er top uitzien, maar ook heerlijk smaken. Een droom voor alle chefs die er gerechten mee maken.

Freshcut

Gesneden groenten en fruit winnen de laatste jaren aan populariteit. De producten bieden gemak en het bespaart tijd. Voor freshcut bedrijven spelen we graag in op specifieke wensen en eisen die nodig zijn om producten goed te kunnen verwerken.