Assortiment

Hillfresh staat voor een onberispelijke service en gedegen vakkennis. We werken met verse producten, leven met de seizoenen en ontdekken de vruchtbaarste plekken ter wereld, dat is onze passie. Een passie waar we ons vak van hebben gemaakt.

Ananas

Onze leverancier in Costa Rica oogst zijn ananassen op verschillende momenten van rijpheid. Dit geeft ons de mogelijkheid om 3 merklijnen aan te bieden. De Tropical Sweet, De Extra Sweet en de Super Sweet ananas. Dankzij deze oogstmethode hebben wij voor iedere klant een geschikt ananas merk.

Lees meer
Ananas_3 stuks

Citrus

Citroen, limoen, sinaasappel, mandarijn, pomelo en grapefruit: Van alle citrusvruchten hebben wij de meest smaakvolle soorten geselecteerd. Bij HillFresh geniet u jaarrond van de beste kwaliteit citrus.

Lees meer
citrus_1

Druiven

Wit, rood, blauw en zwart. Met of zonder pit. Druiven komen in allerlei verschijningsvormen voor. We importeren jaarrond uit meerdere continenten zodat de echte liefhebbers het hele jaar kunnen genieten van de lekkerste soorten.

Lees meer
Druiven mix

Kiwifruit

Ons assortiment als fruit specialist bevat ook groene kiwi’s uit diversen landen zoals Italië, Griekenland en Chile. Bij Hillfresh bent u voor deze smaakvolle groene kiwi’s aan het juiste adres.

Lees meer
green-kiwi-510×321

Meloenen

Ons assortiment als meloenen specialist bevat meloenen in allerlei maten, geuren en kleuren. Van Galia, Cantaloupe en Piel de Sapo tot aan onze exclusieve Limelon. Bij Hillfresh bent u voor de smaakvolste meloenen aan het juiste adres.

Lees meer
meloen