Ananas

Als specialist in ananassen hebben we bij Hillfresh jaarrond 3 merken in het assortiment. De Tropical Sweet, de Extra Sweet en de Super Sweet. Dankzij onze nauwe samenwerking met Tropicales Del Valle kunnen wij u 365 dagen per jaar van geweldige ananassen voorzien.

Ananas

Met zijn groene, stekelige kruin en harde schubben aan de buitenkant heeft de ananas een opvallend uiterlijk. Bij Hillfresh zijn 3 verschillende soorten ananas met elk hun eigen specificaties beschikbaar.

 

  • Tropical Sweet
  • Extra Sweet
  • Super Sweet

 

Ananas_3 stuks
'U moet het eigenlijk gewoon zelf proeven '
Leon Blaak

Accountmanager

Partner

Het telen van de perfecte ananas vraagt om passie en voldoende kennis. Om onze klanten te voorzien van de beste ananassen, werken we sinds 2007 samen met de beste partner uit Costa Rica: Tropicales del Valle. De ananassen worden geteeld in een heuvelachtig landschap. Ananasplanten hebben veel water nodig om optimaal te kunnen groeien. De combinatie van een regenachtig klimaat en een heuvelachtig landschap zorgen ervoor dat de ananassen niet te lang in het water staan. Onze teler kiest het ideale moment van oogsten en let daarbij op kleur en rijpheid. De snelle verbinding tussen Costa Rica en Rotterdam zorgt voor een perfect product!