Druiven

Ons brede en diverse druivenassortiment bevat ontzettend veel variatie en het aanbod is jaarrond. Onze trouwe partners telen hun druiven met uitgekiende precisie tot perfectie en dat proef je.

Witte druiven

De pitloze druiven winnen steeds meer terrein. En dat is niet zo gek. Ze zijn makkelijker uit de hand te eten, zonder het ongemak van de kleine pitjes. Voor de beste witte druiven hebben we een select team leveranciers, aan wie we sturing kunnen geven. Zo krijgt u altijd exact de kwaliteit die bij u past.

Druiven 4

Rode druiven

We zijn trots op onze groep telers die zorgen dat de rode druiven zo’n succes zijn. Met optimale smaak als leidraad, proberen we ieder jaar weer onze kwaliteit te verbeteren of nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de markt.

druiven

Blauwe druiven

De prachtige blauwe druiven met een matte glans zijn een lust voor het oog en strelen de tong. Om het gehele jaar de smaakvolste druiven te leveren, reizen we de hele wereld over en hebben we contacten met de meest betrouwbare leveranciers. En dat proeft u!

Druiven 2
'Smaakmaken zit in ons DNA'
Jan-Willem Lagendijk

Accountmanager

 

Omdat we het hele jaar door de beste kwaliteit willen waarborgen, importeren we onze druiven uit verschillende landen. Een groot deel komt uit Brazilië, Peru, Chili, Zuid Afrika, Namibië, Egypte en India en in de zomer halen we druiven uit Spanje, Italië en Griekenland. Onze telers zorgen ervoor dat de druiven gelijkmatig en gelijktijdig afrijpen, zodat ze in één keer prachtige trossen kunnen plukken. We zijn dan ook trots op de samenwerking met onze partners Le Roux Group, GrandValle, Saturno, Orex Export en exclusieve partner Solar Grapes uit Namibië. Een toonaangevende partij in de wereld van de druiventeelt.