Groenten

Naast een ruim fruit assortiment, bieden we ook een breed assortiment aan met de lekkerste groenten. Van tomaten en komkommers tot broccoli en diverse slasoorten. Onze groenten komen uit de Spaanse kassen en uit de volle grond.

Aubergine

Een goede aubergine herken je aan blank, sponzig vruchtvlees en de glanzende schil, waar de meeste smaak aan zit. Bij Hillfresh zijn aubergines in meerdere maten beschikbaar op basis van gewicht.

Aubergine

Courgette

De courgette behoort tot de vruchtgroenten en is familie van de komkommer. Wij bij Hillfresh hebben gele en groene courgettes in het assortiment. Het merendeel van onze courgettes importeren we uit Marokko en Spanje.

Courgettes

Komkommer

Een populaire vruchtgroente die niet meer weg te denken is in de wereldkeuken. Ontdek zelf wat de smaakvolle Hillfresh komkommers kunnen betekenen voor uw onderneming. Voor zo’n friszoet, knapperig exemplaar komen consumenten steeds weer terug.

Cucumber

Little Gem

De perfecte basis voor een goede salade is een little gem. Deze sla is knapperig en vol van smaak. De ‘little gem’ is een kleine, gekropte Romeinse sla met kleine gekrulde blaadjes.

little-gem

Romaine Sla

Romaine wordt ook wel Romaanse sla of Romanasla genoemd. Deze lange krop sla hoort tot het type bindsla. De sla wordt veel in Zuid-Europese landen gegeten. De sla groeit recht omhoog. Rauw smaakt deze sla een tikje wranger dan kropsla. Ook zijn de bladeren wat steviger. Romanasla is dé sla in het authentieke recept van caesar salade.

romana-600×429

Spitskool

Spitskool is familie van de witte kool. Hij heeft een spitse vorm, een zachte smaak en is wat sappiger en lichter verteerbaar dan witte kool. Spitskool is ideaal om te koken, te stoven, te smoren en te roerbakken. Je kunt er allerlei Westerse en Oosterse gerechten mee maken.

Spitskool
'Samenwerken met Hillfresh gaat om méér dan zakendoen'
Jan Leendert van den Heuvel

Accountmanager

Paprika

Paprika’s zijn de vrolijke smaakmakers in het vers schap. Zeker als de stevige schil kleurrijk ligt te glanzen. Tijdens het rijpingsproces krijgen de paprika’s hun specifieke kleur en smaak. Gele, oranje en rode paprika’s hebben een zachte, zoete smaak met een verfrissende bite. Groene paprika’s hebben een wat pittigere en kruidige smaak. Hillfresh importeert haar paprika’s uit Spanje en Israël.

paprika

Tomaten

Ons assortiment bevat tomaten in meerdere vormen en kleuren. Van cherry- en cocktailtomaten tot ronde en trostomaten. Bij Hillfresh bent u voor meerdere variëteiten aan het goede adres.

Trostomaat

Bloemkool

Hoe herken je een HillFresh bloemkool? De bladeren zijn frisgroen en zitten stevig verankerd in de stronk. Tijdens de groei hebben ze de kool bedekt gehouden, zodat hij mooi wit van kleur is gebleven. Ook het stronksnijvlak is niet verkleurd. En de smaak? Heel mild en een karakteristiek bittertje.

Isolated cauliflower
'Wij brengen telers en afnemers bij elkaar'
Jesse Zwemer

Accountmanager

Broccoli

Broccoli is het groene neefje van de bloemkool, maar dan met een zachtere, fijnere koolsmaak en een knapperige bite. HillFresh broccoli voelt overal even stevig aan; vanaf de stronk tot en met de prachtige hardgroene knoppen. Onze broccoli komt allemaal uit Spanje.

Broccoli

Bleekselderij

Bleekselderij zijn de jonge, lichtgroene stengels van de selderijplant. HillFresh selderij is zacht van smaak en knapperig. Van bleekselderij is er een type met groene bladstelen en met geelgroene bladstelen, het zogenaamde witte of zelfblekende type. Het groene type is wat minder vezelig en pittiger van smaak dan het zelfblekende type.

Cellery

IJsbergsla

Hoe komt onze ijsbergsla zo onweerstaanbaar? De bladeren van de ijsbergsla hebben een bijzondere cel opbouw waardoor ze veel water vasthouden. Daardoor ontstaat die knapperige sensatie! En voel eens aan zo’n krop: mooi massief, lekker zwaar. Tel daarbij op de aantrekkelijke lichtgroene kleur van de ietwat transparante bladeren en u heeft het antwoord…

IJsbergsla_refl