Steenfruit

Naast onze specialiteiten bieden wij ook meerdere soorten steenfruit aan. Abrikozen, kersen, pruimen, nectarines en perziken, allemaal heerlijke vruchten met pit!

Abrikoos

Onze abrikozen hebben een zachte, eetbare schil, wat het oranje gele, aromatische vruchtvlees beschermd. Als de vrucht rijp is, laat het vruchtvlees gemakkelijk los van de pit. De vrucht zit boordevol vitamines en mineralen. Onze abrikozen komen voornamelijk uit Spanje.

abrikoos

Kers

Kersen zijn er in vele soorten en maten. Hillfresh zorgt ervoor dat u de kwaliteit krijgt die het beste bij u past, zodat de kersentijd een commercieel succes wordt. Onze kersen komen voornamelijk uit Spanje

 

kers
'Over smaak valt te twisten'
Francisco José Muñoz Pérez

Accountmanager

Nectarine

In tegenstelling tot de perzik heeft de nectarine een stevige, maar gladde en glanzende schil. Qua smaak doet de nectarine niets onder van de perzik, de nectarine is net zo zoet en sappig. Wij bij Hillfresh importeren nectarines voornamelijk uit Zuid-Afrika, Chili en Spanje.

nectarine

Pruim

De pruim is een zeer veelzijdige steenvrucht die in vele variaties te verkrijgen is. Iedere pruim heeft zijn eigen rijpingstijd en karakteristieken. Wat alle pruimen bij Hillfresh echter gemeen hebben, is dat ze allen getest zijn op smaak, kwaliteit en shelf life. Onze pruimen komen voornamelijk uit Chili, Zuid-Afrika en Spanje.

 

pruim

Perzik

Onder de fluwelen huid van een perzik bevindt zich het aromatische en zoete vruchtvlees. Er wordt onderscheid gemaakt naar de kleur van het vruchtvlees wat wit, geel of rood kan zijn. Voor ons de uitdaging om de fluweelzachte vruchten heelhuids bij u te krijgen. Onze perziken importeren we voornamelijk uit Spanje.

 

perzik