Exoten

HillFresh biedt een breed assortiment exoten aan. Avocado’s, mango’s, granaatappelen en gember zijn ondertussen onmisbaar geworden bij ons.

Avocado

De laatste jaren is de avocado enorm populair geworden. De van oorsprong Mexicaanse vrucht bestaat voornamelijk uit olie. We hebben het hele jaar door boterzachte greenskin en Hass avocado’s die we importeren uit Peru, Israël, Kenia, Spanje en Zuid-Afrika.

avocado

Granaatappel

De granaatappel is een prachtige rode vrucht die ongeveer  zo groot is als een sinaasappel. De vrucht heeft een opvallende rode en harde schil. Binnenin zitten de lekkere eetbare zoetsappige pitjes De pitjes zijn een bron van kalium en vitamine C. Onze granaatappels komen uit Peru waar we met verschillende producenten werken.

 

granaatappel
'Over smaak valt te twisten'
Pieter Vos

Accountmanager

Mango

Mango is één van de meest populaire exoten. Een rijpe vrucht is sappig, zacht en zoet van smaak. In het midden zit een niet-eetbare afgeplatte steenpit die omringd wordt door oranje en vezelig vruchtvlees. We leveren het hele jaar door de beste soorten, waarbij we letten op smaak, textuur en houdbaarheid. Om de beste kwaliteit te waarborgen, halen we mango’s uit verschillende landen: Peru, Brazilië, Ivoorkust en de Dominicaanse Republiek.

mango

Gember

Gember komt oorspronkelijk uit Azië en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de keuken. Gember heeft een frisse, citroenachtige en scherpe smaak. We importeren de lekkernij uit verschillende landen: Brazilië, Peru en China. Dankzij de verschillende seizoen uit deze landen is gember het hele jaar door bij ons te verkrijgen.

Ginger root isolated on white background