Corporate Social Responsibility

We zijn een internationaal bedrijf dat met de beste producenten wereldwijd werkt. Maar we hebben ook oog voor de wereld dichterbij huis. Daarom sponsoren we een aantal projecten, het liefst waar onze medewerkers bij betrokken zijn. We voorzien onder andere clubs en verenigingen en andere goede doelen in en rond Barendrecht van groenten en fruit. En we hebben nog een aantal specifieke projecten waarvoor we ons inzetten.

Voedselbank

Steeds vaker doen mensen een beroep op hun lokale voedselbank. We dragen graag ons steentje bij en voorzien daarom de Voedselbank van Barendrecht van groenten en fruit. Daarmee maken we voedselpakketten gezonder. en gaan we de strijd aan tegen voedselverspilling.

De Hoop ggz

GGZ De Hoop in Dordrecht helpt mensen met psychische of verslavingsproblemen te herstellen. Er zijn verschillende woonvormen beschikbaar, passend bij de hulpvraag van patiënten. We sponsoren GGZ De Hoop met groenten en fruit en een financiële bijdrage. Zo willen we bijdragen aan de hulp van de patiënten.

SIFAV

People, planet & profit. Voor ons is duurzaamheid meer dan alleen zorgen voor een schonere planeet. Daarom hebben wij ons aangesloten bij SIFAV 2025. De SIFAV 2025 stelt de volgende doelen:

  • Tegengaan van voedselverspilling.
  • Verkleinen van onze ecologische voetafdruk.
  • Verminderen van het watergebruik.
  • Verbeteren van arbeidsomstandigheden en lonen.
  • Fair zakendoen wereldwijd.

Het is onze ambitie om deze punten in 2025 te realiseren en hier transparant naar u over te rapporteren.