Meloenen

Hillfresh en meloenen zijn al jarenlang een geweldige combinatie. Dankzij ons grote netwerk kunnen wij u binnen no-time van de beste meloenen voorzien. Bent u op zoek naar écht iets bijzonders? Check dan onze Limelon® pagina!

Galia meloen

De Galia meloen is wereldwijd bekend vanwege zijn zoete smaak en fruitige aroma. Galia meloenen van Hillfresh hebben een hoog suikergehalte en een lange houdbaarheid dankzij het stevige vruchtvlees. Een perfecte meloen voor de retail en freshcut industrie.

Meloen 4

Cantaloupe meloen

De Cantaloupe zit zo boordevol sappig vruchtvlees dat er scheurtjes ontstaan bij de steel. Eenmaal opengesneden komt het geurige aroma van het oranje vruchtvlees je onweerstaanbaar tegemoet!

Meloen 3

Watermeloen

Een watermeloen bestaat voor 95% uit water en is rijk aan ijzer, kalium en vitamine C. Een gezondere dorstlesser kun je je niet voorstellen, zeker als hij goed koel geserveerd wordt. De pitloze variant wint steeds meer terrein: dezelfde verfrissende smaak, maar dan zonder de kenmerkende zwarte pitjes.

Meloenen_mini_water
'Smaakmaken zit in ons DNA'
Dirk van den Heuvel

Accountmanager

Limelon®

De Limelon is een combinatie van een zoete smaakvolle meloen met een friszure smaak van limoen. Deze unieke zoetzure combinatie van smaken maakt het eten van de Limelon een verrassende en verfrissende ervaring. Wij zijn trots op deze innovatie die exclusief bij Hillfresh verkrijgbaar is.

Limelon half en heel

Gele meloen

De gele meloen of honingmeloen is net een ovale zon en dat proef je aan zijn warme zoete smaak. Wel wat frisser dan de Galia of Cantaloupe, maar minstens net zo sappig. Deze gladdere variant heeft een lange rijptijd en is vooral in de wintermaanden goed verkrijgbaar. In deze wintermaanden komen onze gele meloenen uit Brazilië.

Yellow_mellon

Piel de Sapo meloen

Laat je niet afleiden door zijn uiterlijk. Als je deze Piel de Sapo opensnijdt is hij roomwit van binnen met een zoete smaak en een karakter met pit. Onze Piel de Sapo meloenen komen uit Spanje.

Meloen_Piel de Sapo
'U moet het eigenlijk gewoon zelf proeven'
Gerard Verweij

Accountmanager

Partners

We werken succesvol samen met de beste partners om de kwaliteit van onze meloenen te waarborgen. En dat het hele jaar door! In de zomer komen onze meloenen uit Spanje, vanuit de regio’s Almería, Murcia en La Mancha. Tijdens andere seizoenen werken we samen met de beste partners uit diverse landen: Brazilië, Senegal, Costa Rica, Honduras en Guatemala.