Wie ben jij


Jij bent bij voorkeur een medewerker met een ‘hands-on’ mentaliteit. Je hebt een flexibele instelling, bent betrokken, stressbestendig en accuraat. Daarnaast beschik je over:

Afgeronde MBO-opleiding

Geen 9-5 mentaliteit

Goede kennis van en ervaring met geautomatiseerde (financiële) systemen

Kennis van en ervaring met MS Office producten, zoals Word, Excel en Outlook

Dienstverlenende en enthousiaste instelling

Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ervaring in de AGF is een pré

Wie zijn wij

HillFresh is een ambitieuze en innovatieve organisatie die zich specialiseert in import en distributie van groenten, fruit en exoten voor de Europese markt. Sinds 2007 is HillFresh uitgegroeid van een ambitieuze starter naar een speler van formaat. De basis hiervoor is een uniek concept waarin kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, transparantie en eerlijkheid voorop staan. Het hele jaar door leveren we producten uit alle delen van de wereld met de focus op 4 pijlers, Retail, groothandel, freshcut en foodservice. Dit begint al bij de bron. We brengen telers en afnemers bij elkaar met een transparante samenwerking en een zo kort mogelijke efficiënte keten om zo rendement te genereren voor alle betrokkenen. Een strategie waar iedereen beter van wordt.

Voor de afdeling Supply Chain zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen

Registreren werkzaamheden ompak

Planning ompak

Up-to-date houden van stamdata

Registreren van inkomende goederen

Controleren vrachtdocumenten van inkomende goederen

Zeevracht betalingen laten uitvoeren

Aanpassen van afwijkingen

Verwerken van uitgeleverde goederen in het systeem

Transport organiseren voor AGF partijen

Facturen controleren

Wat bieden wij


Hillfresh is een ambitieuze groeiende organisatie die zich kenmerkt door een goede werksfeer. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens tenminste CAO AGF.

Interesse
Voel je jezelf thuis in een informele en dynamische handelsorganisatie en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan uiterlijk 4 juni 2022. Jouw sollicitatie met CV kun je opsturen naar: hrm@hillfresh.eu. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met manager Supply Chain Edwin Goedhart op 06-30891118.