Wie ben jij

Jij bent bij voorkeur een medewerker met een ‘hands-on’ mentaliteit. Je hebt een flexibele instelling, bent betrokken, stressbestendig en accuraat. Daarnaast beschik je over:

Afgeronde opleiding richting Office Management

Geen tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Uitstekende beheersing van het Microsoft Officepakket (m.n. Word, PowerPoint en Outlook)

Je bent secretarieel administratief sterk

Organisatorische talenten. Je stelt prioriteiten en bent proactief

Goede beheersing van het Nederlands en het Engels zowel mondeling als schriftelijk

Wie zijn wij

HillFresh is een ambitieuze en innovatieve organisatie die zich specialiseert in import en distributie van groenten, fruit en exoten voor de Europese markt. Sinds 2007 is HillFresh uitgegroeid van een ambitieuze starter naar een speler van formaat. De basis hiervoor is een uniek concept waarin kwaliteit, innovatie, duurzaamheid, transparantie en eerlijkheid voorop staan. Het hele jaar door leveren we producten uit alle delen van de wereld met de focus op 4 pijlers, Retail, groothandel, freshcut en foodservice. Dit begint al bij de bron. We brengen telers en afnemers bij elkaar met een transparante samenwerking en een zo kort mogelijke efficiënte keten om zo rendement te genereren voor alle betrokkenen. Een strategie waar iedereen beter van wordt. Wij zijn op zoek naar de spil voor ons bedrijf.

Wat ga je doen

Aanspreekpunt voor facilitaire ondersteuning, waaronder het schoonmaakbedrijf, catering etc.

Het bestellen van kantoorartikelen;

Organiseert activiteiten/bijeenkomsten; regelt daarvoor alle organisatorische en secretariële werkzaamheden, zoals reserveren;

Verstrekt zowel mondeling/schriftelijk/digitaal informatie aan collega’s zoals rapporten /presentaties opmaken;

Verricht administratief en organisatorisch ondersteunende werkzaamheden, archiveert documenten, handelt correspondentie af, stelt mails of brieven op;

Organiseert vergaderingen en notuleert vergaderingen, verzorgt besluiten- en actielijsten;

Het verzorgen van de inkomende en uitgaande post

Het plannen en organiseren van reizen

Verschillende regeltaken

Wat bieden wij 

Hillfresh is een ambitieuze groeiende organisatie die zich kenmerkt door een goede werksfeer. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens tenminste CAO AGF.Interesse:

Voelt u zich thuis in een informele, jonge, dynamische handelsorganisatie en voldoet u aan de functie-eisen? Reageer dan voor of op 4 juni 2022. Voor meer informatie over Hillfresh International B.V. kun je onze website bezoeken op www.hillfresh.eu.

Uw sollicitatie met CV kunt u opsturen naar: hrm@hillfresh.eu. Voor meer informatie over de functie kunt u contact opnemen met Peter van Es op nummer: 06-46390290.