Limelon

Na jaren van testen, proeven en telen hebben we een exclusieve meloen die écht bijzonder is: de Limelon™. De vrucht smaakt frisser dan de meeste meloenen, door een licht zure ondertoon van limoen.

Exclusief

Bij HillFresh richten we ons op het ontwikkelen en op de markt brengen van nieuwe variëteiten en leggen we de lat steeds hoger. Samen met zaadveredelaars zoeken we naar nieuwe en smaakvollere producten. Op die manier innoveren we de meloencategorie en stimuleren we consumenten om gezonder te eten. Een van onze ontdekkingen de laatste jaren was de variëteit Prity waarvoor we ons Limelon™ trademark voor geregistreerd hebben. De Limelon™ biedt je een aparte smaaksensatie die voor velen nog onbekend is! De meloen is exclusief verkrijgbaar bij HillFresh.

Smaak

Hoewel de buitenkant niet veel prijsgeeft, heeft de Limelon™ een heerlijke en verrassende smaak. Het is een frisse meloen met een hoog suikergehalte en de zure toets van limoen. We kunnen de smaaksensatie met geen enkele andere meloen vergelijken. De aroma’s komen volgens ons het best tot hun recht wanneer je de Limelon™ licht gekoeld serveert.

Partner

De beste meloenproducenten wereldwijd telen de Limelon™. Zo garanderen we niet alleen de kwaliteit, maar ook de beschikbaarheid van deze lekkernij. Van januari tot mei importeren we de meloen uit Senegal en Marokko. In juni, juli, augustus en september legt de Limelon™ een minder verre reis af, en produceren we in Spanje. Daar groeien ze in Almería en Murcia. Van oktober tot januari halen we de vrucht uit Brazilië.

Limelon logo
'Smaakmaken zit in ons DNA'
Dirk van den Heuvel

Accountmanager

De vrucht

De Limelon™ is een geweldige aanvulling op de meloenencategorie. Het is een stevige vrucht die goed houdbaar is. De Limelon™ heeft een herkenbare kleur en structuur. De zaadlijst is makkelijk te verwijderen. Je kunt de meloen zowel gekoeld als op kamertemperatuur bewaren. De vrucht is niet alleen heerlijk van zichzelf, maar zorgt ook voor een verrassende en frisse smaak in een salade. Geen wonder dat consumenten zo enthousiast zijn over de Limelon™: éindelijk iets nieuws dat ook nog lekker en verrassend is!